SON DAKİKA
hava
Google News

AZİZ GÜN IĞDIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Son Güncelleme :

01 Haziran 2024 - 11:13

/ 201 views kez okundu.
reklam
AZİZ GÜN IĞDIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU
reklam

Uzun bir süre Erzincan’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve İl genelinde vatandaşlar tarafından sevilen isimlerden Aziz Gün Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Aziz Gün Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini eski müdür Servet Canlı’dan devraldı.

Uzun bir süre Erzincan’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve İl genelinde vatandaşlar tarafından sevilen isimlerden Aziz Gün Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Aziz Gün Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini eski müdür Servet Canlı’dan devraldı. Göreve başladığı Iğdır’da ilk gününde bir mesaj yayımlayan Gün şu ifadelere yer verdi; “Büyük bir onur ve gururla Iğdır’a Milli Eğitim Müdürü olarak atandım. Iğdır’ın eşsiz doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri ve kadirşinas insanlarıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Eğitimin, Türkiye Yüz Yılı’nda her zamankinden daha önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, Iğdır’da eğitimi en üst seviyelere taşımak, gençlerimizi çağın gereksinimlerine uygun, donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Türkiye Yüzyılı’nın eğitim ve maarif modeli hedefleri doğrultusunda, değerler üreten, yenilikçi, donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Ekip çalışmasının gücüne inanarak, Iğdır’da eğitimde büyük bir sinerji oluşturacağız. Bu önemli görevi bizlere layık gören Sayın Milli Eğitim Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Iğdır’da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birlikte başaracağız!”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.