SON DAKİKA
hava
Google News

EMEKLİ POLİS MEMURUNA MÜDÜR KURT’TAN PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ

Son Güncelleme :

24 Haziran 2024 - 12:07

/ 177 views kez okundu.
reklam
EMEKLİ POLİS MEMURUNA MÜDÜR KURT’TAN PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, emekliye ayrılan polis memuru Kadir Güngör’e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, emekliye ayrılan polis memuru Kadir Güngör’e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde görevliyken emekli olan Polis Memuru Kadir Güngör’e plaket ve teşekkür belgesi verilmesinin ardından Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, emekli olan personele, Türk Polis Teşkilatı’nın bir ferdi olarak görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip emekliliğinin hayırlı olmasını, bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmesini temenni ederek Müdürlükten uğurladı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.