SON DAKİKA
hava
Google News

DÖRTYOL’DA ‘’AŞIKLAR ŞÖLENİ’’ YAŞANDI

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2024 - 12:30

/ 123 views kez okundu.
reklam
DÖRTYOL’DA ‘’AŞIKLAR ŞÖLENİ’’ YAŞANDI
reklam

Erzincan’da Belediye ve Valiliğin işbirliği ile vatandaşların güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla düzenlenen açık hava konserleri hız kesmeden devam ediyor.

Erzincan’da Belediye ve Valiliğin işbirliği ile vatandaşların güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla düzenlenen açık hava konserleri hız kesmeden devam ediyor. Yaz etkinlikleri programı kapsamında şehrin en merkezi noktası olan Dörtyol Cumhuriyet Meydanı’nda ‘’Aşıklar Şöleni’’ düzenlendi. Yağan yağmura rağmen Erzincanlıların yoğun ilgi gösterdiği gecede vatandaşlar türküye doydu. Programı izleyenler arasında Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ak Parti İl Başkanı Alpay Kabadayı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Kültür Turizm İl Müdürü Oğuzhan Kılıç da vardı. Vali Hamza Aydoğdu program sonrasında vatandaşlarla sohbet ederek; “Hemşehrilerimizin çocuklarıyla, eşleriyle, arkadaşlarıyla sosyal ve sanatsal etkinliklerimize katılması bizleri mutlu etti” dedi.

 

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.