SON DAKİKA
hava
Google News

YENİ ATANAN VALİ YARDIMCISI’NDAN VALİ AYDOĞDU’YA ZİYARET

Son Güncelleme :

12 Temmuz 2024 - 13:20

/ 277 views kez okundu.
reklam
YENİ ATANAN VALİ YARDIMCISI’NDAN VALİ AYDOĞDU’YA ZİYARET
reklam

Erzincan’a Vali yardımcılığı görevine atanan Rumeysa Sena Kurt, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti.

Erzincan’a Vali yardımcılığı görevine atanan Rumeysa Sena Kurt, Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile birçok il ve ilçe Vali Yardımcısı ile kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Bu kapsamda Bilecik Yenipazar Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt Erzincan Vali Yardımcısı olarak atandı. Vali Yardımcısı Kurt, Vali Hamza Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti. Ağdoğdu, nazik ziyaretinden dolayı Rumeysa Sena Kurt’a teşekkür etti.

RUMEYSA SENA KURT KİMDİR?

1994 yılında doğan Rumeysa Sena Kurt, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Daha sonra Kaymakamlık sınavlarına giren Kurt, Kaymakamlık sınavlarını da derece ile bitirdikten sonra en büyük hayali olan Kaymakamlık mesleğine kavuşmuş oldu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.