SON DAKİKA
hava
Google News

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN MEMLEKETİ KEMAH’A ZİYARET

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2024 - 11:43

/ 210 views kez okundu.
reklam
DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN MEMLEKETİ KEMAH’A ZİYARET
reklam

Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen memleketi olan Erzincan’ın Kemah ilçesini ziyaret etti.

Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen memleketi olan Erzincan’ın Kemah ilçesini ziyaret etti. İlçe Müftüsü Adem Yeniçeri’yi makamında ziyaret eden İşliyen, müftülük çalışmaları ve ilçeye kazandırılması planlanan hizmet binası hakkında bilgiler edindi.

İlçe Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu’na ve Belediye Başkanı Cevdet Bayram’a da ziyaret gerçekleştiren İşliyen,  ziyaretlerin ardından tarihi Gülabibey Camii’nde öğle namazını kılıp, Yaz Kur’ân kursu öğrencileriyle de sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen ziyaretleri kapsamında, il müftü yardımcıları Gökhan Badem ve Medet Şahin ile birlikte Erzincan Halit Paşa Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Eyüp Divarcı tarafından yaptırılan kursu da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.