SON DAKİKA
hava
Google News

AKP ERZİNCAN’IN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 13:10

/ 158 views kez okundu.
reklam
AKP ERZİNCAN’IN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
reklam

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, yeni İl Yönetimi ve İl Yürütme Kurulunu belirledi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, yeni İl Yönetimi ve İl Yürütme Kurulunu belirledi. AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, partinin güçlü ve dinamik yapısını daha da güçlendirmek amacıyla yeni il yönetimini ve il yürütme kurulunu belirledi. Kabadayı, bu yeni oluşumun partinin hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olduğunu vurguladı. Açıklamasında, “Bugün burada yeni il yönetimimizi ve yürütme kurulumuzu tanıtmak üzere bir araya geldik. Bu kadro, partimizin yıllardır sürdürdüğü hizmet anlayışını daha ileriye taşımak için bir araya gelmiş bir ekiptir. Memleketimize hizmet etmek, vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek için buradayız” dedi.

Yeni yönetimin, projeleriyle Erzincan’ı kalkındırma ve halkın refahını artırma odağında çalışacağını belirten Kabadayı, “Biz, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yeni oluşturduğumuz yönetim ile birlikte toplumumuzun her kesimine ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kabadayı, yönetimde yer alan isimlerin her biri kendi alanında uzman ve tecrübeli bireyler olduğunu, bu sayede Erzincan’da daha etkili hizmet sunulacağını dile getirdi. Ayrıca, yeni yönetimin sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vereceğinin altını çizdi. Erzincan’a değer katmayı amaçlayan yeni il yönetimi ve yürütme kurulu, yerel sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergileyerek, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek için hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayacak.

Alpay Kabadayı, basın açıklamasının ardından yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, hepsine başarılar diledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.