SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN’DA GÜLER DUMAN RÜZGÂRI ESTİ

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 13:33

/ 127 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN’DA GÜLER DUMAN RÜZGÂRI ESTİ
reklam

Türk Halk Müziğinin eşsiz sesi Güler Duman Erzincan Dörtyol’da fırtına gibi esti.

Türk Halk Müziğinin eşsiz sesi Güler Duman Erzincan Dörtyol’da fırtına gibi esti. Erzincan’da yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler devam ediyor. Son olarak düzenlenen konserde Türk Halk Müziğinin duayen isimlerinden biri olan Güler Duman Dörtyol Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı. Güler Duman hayranlarının tıka basa doldurduğu konserde bol kahkaha, müzik ve eğlence dolu bir gece yaşandı. Erzincanlıların yanı sıra çevre illerden de katılımın yüksek olduğu konserde yaklaşık 16 bin kişi hep birlikte Güler Duman türkülerine eşlik etti. Söylediği şarkıları ile dinleyenlerine duygu dolu anlar yaşatan Duman’ı dinleyenler arasında İl protokolü de vardı. Duman’ı en önden dinleyen Erzincanlı sanatçı Oğuz Aksaç sahneye çıkarak usta sanatçıya türkülerinde eşlik etti.

Çocuğu, genci, yaşlısı demeden herkesin dinlemeye geldiği konserde sahneye çıkan çocuklarda duayen sanatçıya türkülerinde eşlik etti.

Dinleyenlerin türküye doyduğu gecede Güler Duman seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle Erzincanlılara keyifli ve unutulmaz bir gece yaşattı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.