SON DAKİKA
hava
Google News

ÜZÜMLÜ’DE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI YAPILDI

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 13:43

/ 124 views kez okundu.
reklam
ÜZÜMLÜ’DE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI YAPILDI
reklam

Muharrem ayı dolayısıyla Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ikram etkinliği düzenlendi.

Muharrem ayı dolayısıyla Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde bolluk ve bereketin simgesi olan aşure ikram etkinliği düzenlendi. Muharrem ayının gelmesiyle Erzincan merkez ve ilçelerinde aşure ikramları devam ederken yapılan aşure ikramları vatandaşı bir araya getirdi. Üzümlü Gençlik Merkezi tarafından yapılan aşure programına Üzümlü Belediye Başkanı Lütfi Yakut’ta katıldı. Vatandaşlara aşure ikram edip onlarla sohbet eden Başkan Yakut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere değindi; “Muharrem Ayı dolayısıyla Üzümlü Gençlik Merkezi tarafından tertip edilen Aşure programına katılım sağladık. Bu güzide programın düzenlenmesinde emeği bulunan tüm idarecilerimize ve gözbebeğimiz olan gençlerimize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.