SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2024 - 12:41

/ 172 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI
reklam

24-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilimizde yapılacak ve Erzincan’ın her yönden tanıtımına büyük katkılar sağlayacak olan 8/24 Erzincan Tanıtım Günleri Toplantısı yapıldı.

24-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilimizde yapılacak ve Erzincan’ın her yönden tanıtımına büyük katkılar sağlayacak olan 8/24 Erzincan Tanıtım Günleri Toplantısı yapıldı. 8/24 Erzincan Tanıtım Günleri, Erzincan Valiliği himayelerinde, Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, ilçe kaymakamlıkları, ilgili kamu kurumları, STK ve meslek odalarının katkı ve destekleriyle düzenlenecek. Düzenlenen toplantıda; 24 Ağustos’ta başlayacak ve 8 gün sürecek olan Erzincan Tanıtım Günleri kapsamında Erzincan merkezinde ve ilçelerinde düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili olarak ilgili birimler tarafından yapılan çalışmalar ve hazırlıklar değerlendirildi.

İl Özel idaresi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcıları Yusuf İzci ve Mehmet Emre Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.