SON DAKİKA
hava
Google News

KIZILDAĞ’DA OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2024 - 12:34

/ 424 views kez okundu.
reklam
KIZILDAĞ’DA OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI
reklam

Erzurum’dan Balıkesir’e doğru hareket eden yolcu otobüsü, Erzincan Kızıldağ mevkiinde şarampole yuvarlandı.

Erzurum’dan Balıkesir’e doğru hareket eden yolcu otobüsü, Erzincan Kızıldağ mevkiinde şarampole yuvarlandı. Personeller dahil 42 kişinin bulunduğu otobüste 1 kişi ölürken 41 kişi yaralandı. Pazar günü sabah erken saatlerde meydana gelen kazada otobüsün şoförü H.Ç ağır yaralı olarak kaldırıldığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralıların bir kısmı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken bir kısmı da Sivas’a kaldırıldı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret etti. Tedavileri devam eden vatandaşları tek tek ziyaret eden, kendilerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aydoğdu, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’den hastaların durumu hakkında bilgi aldı. Vali Hamza Aydoğdu, yaralılara acil şifalar diledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.