SON DAKİKA
hava
Google News

REKTÖR LEVENT, TERCAN BELEDİYESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

09 Ağustos 2024 - 13:46

/ 130 views kez okundu.
reklam
REKTÖR LEVENT, TERCAN BELEDİYESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ
reklam

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ve Tercan Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ve Tercan Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Levent’e ziyaretinde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Cihat Özgenel eşlik etti. Rektör Levent, Tercan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kamil Orman’dan Tercan Meslek Yüksekokulunun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rektör Levent, “Meslek yüksekokulumuzun göstermiş olduğu gelişim ve elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor” dedi. Levent, misafirperverliğinden dolayı Tercan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Orman’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.