SON DAKİKA
hava
Google News

TÜRK SAĞLIK-SEN ERZİNCAN ŞUBESİ, HİZMET BİNASI AÇILIŞI YAPILDI

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2024 - 13:46

/ 160 views kez okundu.
reklam
TÜRK SAĞLIK-SEN ERZİNCAN ŞUBESİ, HİZMET BİNASI AÇILIŞI YAPILDI
reklam

Türk Sağlık-Sen Erzincan Şubesi hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış programına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’da katıldı.

Türk Sağlık-Sen Erzincan Şubesi hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış programına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’da katıldı. Açılışa, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erdem Çakırbay, KAÇEP Başkanı Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, Ülkü Ocakları İl Başkanı. Kadir Özger, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmethan Gülırmak ve şube yöneticileride katıldı. Başkan Aksun, açılışta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Sendika yönetici ve üyelerine yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyor, kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.