SON DAKİKA
hava
Google News

İL MÜFTÜSÜ MUHARREM GÜL İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2024 - 10:36

/ 111 views kez okundu.
reklam
İL MÜFTÜSÜ MUHARREM GÜL İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ
reklam

Eskişehir İl Müftülüğü görevine atanan, Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül için veda programına düzenlendi.

Eskişehir İl Müftülüğü görevine atanan, Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül için veda programına düzenlendi. Düzenlenen programa, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehdi Ünal, Erzincan Binali Yıldırım Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, vali yardımcıları ve birim amirleri katıldı.

Vali Aydoğdu, İl Müftüsü Muharrem Gül’e, Erzincan’a yaptığı güzel ve başarılı hizmetler için teşekkür ederek, yeni görev yerinde de kendisine başarılar diledi. Belediye Başkanı Bekir Aksun ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Sayın Müftümüze Erzincan’da yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.