SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ AYDOĞDU 53 KİŞİNİN DAHA PROBLEMİNİ ÇÖZDÜ

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 13:25

/ 135 views kez okundu.
reklam
VALİ AYDOĞDU 53 KİŞİNİN DAHA PROBLEMİNİ ÇÖZDÜ
reklam

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, vatandaşların problemlerini çözme uğraşı için Halk Günleri düzenlemeye devam ediyor.

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, vatandaşların problemlerini çözme uğraşı için Halk Günleri düzenlemeye devam ediyor. Vatandaşlar burada Vali Hamza Aydoğdu ile yüz yüze görüşerek sorunlarını, istek ve taleplerini dile getiriyor. Burada birim amirleriyle beraber sorunları dinleyen Vali Aydoğdu, talepleri değerlendirerek ilgili birim amirlerine gerekli talimatları veriyor. Vatandaşların sorunları ve talepleri tek tek dinlenerek burada çözüm buluyor. Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, ilgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında, başvuruda bulunan vatandaşların istek, sorun ve taleplerine çözüm arayışında bulunuldu.

Erzincanlı vatandaşların dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları veren Vali Aydoğdu, “Devlet olarak bizler tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Onların dile getirdiği sorunları çözmek, talepleri karşılamak için ilgili kurum ve kuruluşlarımızla birlikte titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her bir kardeşimizin sıkıntısına çare olmak, dertlerine derman bulmak için buradayız. Hemşehrilerimizle el ele vererek birlikte daha güçlü ve mutlu bir geleceğe yürüyeceğiz. Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Erzincan İl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Vali Hamza Aydoğdu, 53 vatandaşla görüşerek, kendisine iletilen talep ve sorunları tek tek dinledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.