SON DAKİKA
hava
Google News

“GÖZÜMÜZ OLUN” PROJESİNE MERKEZDE 10 MAHALLE DAHA EKLENDİ

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2024 - 10:05

/ 172 views kez okundu.
reklam
“GÖZÜMÜZ OLUN” PROJESİNE MERKEZDE 10 MAHALLE DAHA EKLENDİ
reklam

Erzincan’da güvenlik ve huzur ortamının daha da yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan “Gözümüz Olun” projesine merkezde 10 mahalle daha eklendi.

Erzincan’da güvenlik ve huzur ortamının daha da yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan “Gözümüz Olun” projesine merkezde 10 mahalle daha eklendi. “Huzur İçin Erzincan” Projesi Kapsamında “Gözümüz Olun” Projesini hayata geçirerek İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve İl merkezinde bulunan 2608 sokak, 272 cadde ve 10 bulvarda güvenlik kameralarını yaygınlaştırmak amaçlanıyor. Bu kapsamda Esentepe Tesislerinin yanına kurulan yeni Kent Güvenlik Yönetim Sistem noktasında 2 adet sabit kamera ve 1 adet hareketli kamera ile 10 km’lik bir alan da görüntüleme ve plaka tespiti yapmak amaçlanmaktadır. İl merkezinde ve ilçelerde mevcut bulunan 221 Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) noktasına 10 Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) noktası daha dâhil edilerek merkezde bulunan;

İzzetpaşa Mahallesi, Ordu Araştırma Kurutilek Kavşağı, Atatürk Mahallesi, Ulalar Fen İşleri Mimar Sinan Geçişi Köprü Kemah Yolu, Ergenekon Mahallesi, Binali Yıldırım Bulvarı, Dede Korkut Caddesi, Işıkpınar Köprü Kavşağı, Yalnızbağ Kelkit Caddesi, İnönü Mahallesi İzzetpaşa Caddesi kesişimi de “Gözümüz Olun” projesine dâhil edildi. İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Vatandaşlarımızın güven ve huzur içinde yaşamasını temele alan bir anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.