SON DAKİKA
hava
Google News

İL EMNİYET MÜDÜRÜ KENAN KURT VEDA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 9:51

/ 141 views kez okundu.
reklam
İL EMNİYET MÜDÜRÜ KENAN KURT VEDA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
reklam

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, bir dizi veda ziyareti gerçekleştirdi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, bir dizi veda ziyareti gerçekleştirdi. 16 Ağustos 2024 32634 sayılı Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yeni atama kararları yayımlanmasıyla beraber Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Kurt, ilk olarak; Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a nazik ziyaretinden ve Erzincan’da yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Kurt, daha sonra Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i Rektörlük makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Kurt ile bir süre sohbet eden Rektör Levent, Erzincan’ın huzur ve güvenliği için göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde de başarılar diledi. Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ise görev süresince göstermiş olduğu işbirliği ve misafirperverliği için Rektör Levent’e teşekkür etti.

Müdür Kurt, ziyaretleri kapsamında; Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk’e, Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Mehdi Ünal’a, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İlker Dolgun’a, , Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat’a, İl Jandarma Komutanı Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık’a, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci’ye, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu’ya da veda ziyaretlerinde bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.