SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ YARDIMCISI CANPOLAT VE İL GENEL MECLİS BAŞKANI ŞİRECİ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2024 - 10:24

/ 107 views kez okundu.
reklam
VALİ YARDIMCISI CANPOLAT VE İL GENEL MECLİS BAŞKANI ŞİRECİ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ
reklam

Erzincan Vali yardımcısı, İl Özel idaresi genel sekreteri Mehmet Emre Canpolat ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci Tercan Ve Otlukbeli ilçelerini ziyaret etti.

Erzincan Vali yardımcısı, İl Özel idaresi genel sekreteri Mehmet Emre Canpolat ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci Tercan Ve Otlukbeli ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Canpolat ve Şireci’ye İl Genel Meclisi Grup Başkanları, Meclis üyeleri, Şube Müdürleri eşlik etti. İlk olarak Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Daha sonra Tercan yeni Kaymakamı Neslihan Kısa Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Burada ki görüşmelerden sonra Otlukbeli ilçesine geçtiler. Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Genel Meclisi Grup Başkanları, Meclis üyeleri, Şube Müdürleri ile birlikte Otlukbeli Kaymakamı İbrahim Gökçe’yi ziyaret ettiler. Son olarak da Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş’ı ziyaret ettiler.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.