SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR MURAT ŞAHİN MALAZGİRT ZAFERİ YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYIMLADI

Son Güncelleme :

26 Ağustos 2024 - 13:13

/ 113 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR MURAT ŞAHİN MALAZGİRT ZAFERİ YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYIMLADI
reklam

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıldönümünü münasebetiyle sosyal medyadan mesaj yayımladı.

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıldönümünü münasebetiyle sosyal medyadan mesaj yayımladı. Şahin mesajında şu ifadeleri kullandı; “Malazgirt Zaferi’nin 953. Yılı Kutlu Olsun. Türk milletinin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıldönümünü gurur içinde kutluyoruz. 26 Ağustos 1071 tarihinde gerçekleştirilen bu zafer, Türklerin Anadolu topraklarına kalıcı bir şekilde yerleşmelerinin ve burada büyük bir medeniyet inşa etmelerinin kapılarını aralamıştır. Malazgirt Meydan Muharebesi, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunun, azim ve kararlılığın simgesidir.  953 yıl sonra bu zaferimizi kutlarken; ecdadımızdan aldığımız bu mirasla ülkemizin geleceğini milletçe el ele inşa etme kararlılığı ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle şanlı ve şerefli zaferimizin yıl dönümünde, başta Sultan Alparslan olmak üzere tarih boyunca mücadele vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.