SON DAKİKA
hava
Google News

BAŞKAN BEKİR AKSUN KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2024 - 9:51

/ 111 views kez okundu.
reklam
BAŞKAN BEKİR AKSUN KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ
reklam

Erzincan’ın tanıtımı için düzenlenen “8/24 Erzincan Tanıtım Günleri” kapsamında Saat Kulesi arkasında Kitap Fuarı kuruldu. Belediye Başkanı Bekir Aksun Kitap Fuarı stantlarını ziyaret etti.

Erzincan’ın tanıtımı için düzenlenen “8/24 Erzincan Tanıtım Günleri” kapsamında Saat Kulesi arkasında Kitap Fuarı kuruldu. Belediye Başkanı Bekir Aksun Kitap Fuarı stantlarını ziyaret etti. Başkan Aksun’a; Eşi Ürküş Aksun, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Özger, KAÇEP Başkanı Şeydanur Adıgüzel Sarıgül ve KAÇEP teşkilatı da eşlik etti. Aksun,“8/24 Erzincan Tanıtım Günleri” kapsamında, Erzincan Kitap Fuarı stantlarını gezerek kitapları inceleyip vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Aksun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; Tüm vatandaşları 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olan Erzincan Tanıtım Günlerinde etkinlik alanını ziyaret etmeye davet etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.