SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR MURAT ŞAHİN’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2024 - 11:56

/ 68 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR MURAT ŞAHİN’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
reklam

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi; “29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyete giden yolun açılmasını sağlayan bu anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hürriyet ve istiklalimizin bina edilmesinde canlarını ve kanlarını cömertçe feda eden kahramanları ve ülkemizin huzur ve güvenliği için bugün de aynı inanç ve kararlılıkla mücadele eden ve şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.