SON DAKİKA
hava
Google News

BAŞKAN KABADAYI; “HER BİR ÖĞRENCİMİZİN GELECEĞİN LİDERLERİ OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR. BU SÜREÇTE HEP BİRLİKTE HAREKET EDEREK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Son Güncelleme :

09 Eylül 2024 - 12:07

/ 76 views kez okundu.
reklam
BAŞKAN KABADAYI; “HER BİR ÖĞRENCİMİZİN GELECEĞİN LİDERLERİ OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR. BU SÜREÇTE HEP BİRLİKTE HAREKET EDEREK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”
reklam

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kabadayı yayımladığı mesajda; yeni dönemin tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Kabadayı, eğitimin bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsur olduğunu belirterek yeni eğitim yılının büyük başarılara kapı açmasını diledi. Başkan Alpay Kabadayı, mesajında yeni eğitim-öğretim yılının, öğrenciler için yeni bilgiler ve deneyimler edinme süreci olduğuna dikkat çekti. Eğitimin, gençlerin sadece akademik bilgisini değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal yönlerini de geliştiren bir yolculuk olduğunu ifade etti. Bu dönemin, bilgi dağarcıklarının genişleyeceği, eleştirel düşünme yeteneklerinin gelişeceği bir süreç olmasını arzu ettiğini vurguladı. Kabadayı, eğitimcilerin ve velilerin, öğrencilerin başarıya ulaşmasında kilit öneme sahip olduğunun altını çizdi. “Öğrencilerimizin başarısı için özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, çocuklarının eğitimine destek veren değerli velilerimize de minnettarız,” diyen Başkan Kabadayı, öğretmenlerin ve velilerin bu süreçteki katkılarının paha biçilmez olduğunu belirtti.

Eğitimin bir ülkenin kalkınmasına olan katkısına vurgu yapan Kabadayı, Türkiye’nin eğitimde dünya standartlarında rekabet edebilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine değindi. “Her bir öğrencimizin geleceğin liderleri olacağına inancımız tamdır. Bu süreçte hep birlikte hareket ederek önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum,” ifadelerini kullandı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının, Erzincan ve tüm Türkiye için eğitim alanında büyük fırsatlar sunacağını belirten Kabadayı, bu dönemde teknolojinin eğitimle entegre edilmesinin önemine değindi. Eğitimde dijital dönüşümün hız kazandığı bu çağda, öğrencilerin teknolojiye uyum sağlamalarının önemli olduğunu ve bu süreçte onlara gerekli altyapının sağlanacağını belirtti. Başkan Alpay Kabadayı, mesajını şu dileklerle sonlandırdı: “Eğitimin ışığıyla aydınlanacağımız, bilgi ve sevgi dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm Erzincan’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarınız daim olsun.”  Başkan Kabadayı, tüm eğitim camiasının yanında olduklarını belirtirken, eğitimin her aşamasında gerekli desteklerin sağlanacağına dair söz verdi. Bu yeni eğitim-öğretim yılının, ülkemiz adına pek çok güzel başarıya vesile olmasını umut ettiğini belirterek, herkese mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.