SON DAKİKA
hava
Google News

YUSUF İZCİ, MADEN FACİASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİNİN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

09 Eylül 2024 - 12:13

/ 96 views kez okundu.
reklam
YUSUF İZCİ, MADEN FACİASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİNİN MEZARINI ZİYARET ETTİ
reklam

Erzincan Vali yardımcısı Yusuf İzci, İliç’teki maden faciasında hayatını kaybeden işçinin mezarını ziyaret etti.

Erzincan Vali yardımcısı Yusuf İzci, İliç’teki maden faciasında hayatını kaybeden işçinin mezarını ziyaret etti. İliç’teki madende meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden işçi Uğur Yıldız’ın mezarının yapılması münasebetiyle Otlukbeli ilçesinin Avcıçayırı Köyünde lokma dağıtım programı yapıldı. Vali Yardımcısı Yusuf İzci yapılan programa katıldı. Programa İzci ile birlikte Otlukbeli Kaymakamı İbrahim Gökçe ve Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş’ta katıldı.

İzci, Merhum Uğur Yıldız’ın mezarını ziyaret ederek dualar etti. Sonrasında lokma dağıtım programına katılan Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindekiler, merhuma Allah’tan rahmet, Yıldız ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilediler.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.