SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR AKKAYA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

12 Eylül 2024 - 15:57

/ 99 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR AKKAYA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
reklam

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya, Erzincan’da yerel gazetelerin birleşmesi münasebetiyle bir basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya, Erzincan’da yerel gazetelerin birleşmesi münasebetiyle bir basın toplantısı düzenledi. Kahvaltı programında yerel gazete sahipleri ve muhabirleriyle bir araya gelen Müdür Akkaya burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, Erzincan’da faaliyet gösteren gazetelerin birleşmesi vesilesiyle düzenlediğimiz kahvaltı programında sizlerle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bildiğiniz üzere, medya; bilgiye erişim, toplumun bilinçlenmesi ve kamuoyunun şekillenmesinde vazgeçilmez bir güç olarak her geçen gün daha da önemli bir hale gelmektedir. Bu güç, sadece haber iletmekten ibaret olmayıp, aynı zamanda toplumun doğru bilgiye ulaşmasını sağlama, adaletin ve şeffaflığın teminatı olma sorumluluğunu da beraberinde getiriyor.

Sizler, bu sorumluluğu omuzlarınızda taşıyarak, halkın güvenilir bilgiye ulaşması adına özveriyle çalışıyor, toplumu aydınlatan birer rehber oluyorsunuz. Günümüzde hızla değişen medya dünyasında, sizlerin gösterdiği çaba ve gayretin ne denli değerli olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.

Bugün burada hem Erzincan basınının dünü, bugünü ve yarını hakkında sohbet etmek, hem de birlikte daha güzel adımlar atmak için toplanmış bulunmaktayız. Birlikte güçlü, daha kaliteli ve etkin bir medya yapısı oluşturmak adına her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmamız gerektiğine de inanmaktayım.

Gazetelerin birleşmesi, Erzincan basınına yalnızca mali açıdan değil, içerik kalitesi ve yayın çeşitliliği açısından da önemli bir katkı sağlayarak, daha güçlü ve dinamik bir medya yapısı oluşturacaktır. Birleşme sayesinde kaynakların daha verimli kullanılacağı, gazetecilerin daha etkin çalışabileceği ve yerel haberciliğin daha geniş bir kitleye ulaşarak Erzincan halkına daha zengin ve doğru bilgiler sunulacağı bir döneme de adım atılmıştır.

Sözlerime son verirken, bu önemli gelişmelerin Erzincan basınına ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinize katılımlarınız için teşekkür eder, keyifli bir kahvaltı programı geçirmenizi dilerim.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.