SON DAKİKA
hava
Google News

YAŞAM OKULU PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER VERİLİYOR

Son Güncelleme :

12 Eylül 2024 - 16:01

/ 99 views kez okundu.
reklam
YAŞAM OKULU PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER VERİLİYOR
reklam

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yaşam Okulu Projesi” kapsamında personellere, hasta ve hasta yakınlarına yönelik eğitimler verilmeye devam ediyor.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yaşam Okulu Projesi” kapsamında personellere, hasta ve hasta yakınlarına yönelik eğitimler verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2024 Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde 41 sağlık personeline ve 905 hasta ve hasta yakınına, Evde Sağlık Biriminde ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezinde (YAŞAM) görevli sağlık çalışanları tarafından yerinde hasta ve hasta bazlı mesane sondası bakımı ve enfeksiyon kontrolü, SC enfeksiyon, Ağız içi temizlik ve bakımı, yara bakımı, beslenme, hijyen ve benzeri konularda eğitimler verildi.

Hastaların sağlık kontrolleri ve bakımlarının daha bilinçli yapılması, bağımsızlık düzeylerini azaltma ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen proje kapsamında eğitimler devam edecek.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.