SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR DEMİRCİ HABERSİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

14 Eylül 2024 - 12:55

/ 180 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR DEMİRCİ HABERSİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
reklam

Aile ve Sosyal Hizmetler Erzincan İl Müdürü Serdar Demirci, Huzurevlerine ve Sosyal Hizmet Merkezlerine yönelik habersiz denetimlerini sürdürüyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Erzincan İl Müdürü Serdar Demirci, Huzurevlerine ve Sosyal Hizmet Merkezlerine yönelik habersiz denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sosyal hizmet modellerinden faydalanan vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması amacıyla Erzincan Sosyal Hizmet Merkezi, Tercan ilçesindeki Sosyal Hizmet Merkezi ve Şönim Müdürlüğünde denetim gerçekleştirildi.

Bu denetimlerde uyguladığımız sosyal hizmet modellerinin durumu, arz odaklı yaklaşımının kalitesinin artırılması gibi birçok detay ele alındı. Birimlerde görevli çalışanlar ile görüşen İl Müdürü Serdar Demirci vatandaşlara artık talep odaklı değil, arz odaklı olarak hizmet veriyoruz ve uyguladığımız sosyal hizmet modellerinin kalitesinin artırılması için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

İl Müdürü Serdar Demirci; “Sosyal hizmet modellerimizi ilimizin en ücra yerlerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırma noktasındaki gayretlerimiz artarak devam edecektir, tüm çalışma arkadaşımıza özverilerinden dolayı teşekkür ederim diyerek Biz büyük bir aileyiz” dedi.

İl Müdürü Serdar Demirci, ardından Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne habersiz olarak denetimde bulundu. İl Müdürü Serdar Demirci, yapılan bu denetimlerle kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik olarak hizmet veren kuruluşlardaki eksikliklerin daha hızlı tespit edildiğini ve hizmet kalitesinin artırılmasının hedeflediğini belirtti.

Denetimler sırasında kuruluşun fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alındı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.