SON DAKİKA
hava
Google News

JANDARMA PERSONELLERİ İÇİN ADAK KURBANI KESİLDİ

Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 13:57

/ 90 views kez okundu.
reklam
JANDARMA PERSONELLERİ İÇİN ADAK KURBANI KESİLDİ
reklam

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehitler ve görevli tüm personellerin kaza ve belalardan korunması amacıyla adak kurbanı kesildi.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehitler ve görevli tüm personellerin kaza ve belalardan korunması amacıyla adak kurbanı kesildi. Erzincan İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programa Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık ve görevli personeller katıldı. Kesim alanına getirilen kurbanlar dualar eşliğinde kesilmesini müteakip personele konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, şehitlerimiz için dua ederek “Tüm personelimizi Allah her türlü kaza ve belalardan korusun, kesilen kurbanlar Hak nazarında kabul olsun” temennisinde bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.