SON DAKİKA
hava
Google News

EBYÜ’DE GAZİLER GÜNÜ ORATORYOSU DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 14:24

/ 34 views kez okundu.
reklam
EBYÜ’DE GAZİLER GÜNÜ ORATORYOSU DÜZENLENDİ
reklam

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde, “Gaziler Günü Oratoryosu’ düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde, “Gaziler Günü Oratoryosu’ düzenlendi. Programa Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı, Belediye Başkanı Bekir Aksun, gaziler ve il protokolü katıldı. 19 Eylül Gaziler Günü anısına,  3. Ordu Bölge Bandosu tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde düzenlenen ve geçmişten günümüze Türk askerinin kahramanlıkları, Erzincan ilinin değerleri, 3’üncü Ordu Komutanlığının tarihçesinin ele alındığı oratoryo yoğun ilgi gördü.

İzleyicileri duygulandıran oratoryo gösterisinin ardından yaptığı konuşmada, her biri birer kahramanlık abidesi olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlayan Vali Hamza Aydoğdu, konuşmasının devamında salonu dolduran gençlere seslenerek, “Kendinizle, vatanınızla, ecdadınızla ve değerlerinizle her zaman gurur duyun. Biz, geçmişi şerefle ve onurla dolu olan Türk milletiyiz. Sizler de onların torunlarısınız. Sizler bizim bu günümüz ve geleceğimizsiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.

Bu güzel ve anlamlı program için 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı’ya, Bölge Bandosuna ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Hamza Aydoğdu, salonu dolduran gençlere de teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.