SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN’A AİT 6 YÖRESEL ÜRÜN İÇİN TESCİL BAŞVURUSU YAPILDI

Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 14:52

/ 62 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN’A AİT 6 YÖRESEL ÜRÜN İÇİN TESCİL BAŞVURUSU YAPILDI
reklam

Erzincan’a ait tescilli ürünlerin sayısını artırmak amacıyla, 6 ürüne daha coğrafi işaret tescil belgesi almak için başvuru yapıldı.

Erzincan’a ait tescilli ürünlerin sayısını artırmak amacıyla, 6 ürüne daha coğrafi işaret tescil belgesi almak için başvuru yapıldı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında, Erzincan Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü tarafından coğrafi işaret tescil başvurusu yapılan 6 yöresel ürün için sektör temsilcilerinin katılımlarıyla toplantı düzenlendi.

Vali Yardımcısı. Yusuf İzci başkanlığında Erzincan Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Ömer Faruk Sarıtaş ve sektör temsilcileriyle yapılan toplantıda tescillenecek ürünler olan;

1- Erzincan Yaprak Döneri

2- Erzincan Kasefe Tatlısı

3- Erzincan Tava Leblebisi

4- Erzincan Tandır Ketesi

5- Erzincan Lüle Baklavası ve

6- Erzincan Sakı Elması ile ilgili olarak üreticiler ve sektör temsilcileri ile fikir alışverişi yapıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.