SON DAKİKA
hava
Google News

ESENTEPE 2. REKREASYON ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Son Güncelleme :

21 Eylül 2024 - 15:05

/ 43 views kez okundu.
reklam
ESENTEPE 2. REKREASYON ALANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
reklam

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, Esentepe bölgesinin 2. Rekreasyon alanı çalışmaları devam ediyor.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, Esentepe bölgesinin 2. Rekreasyon alanı çalışmaları devam ediyor. Çocukların ve vatandaşların güzel bir vakit geçirip dinlenebilecekleri birçok donatıyı içerisinde barındıran, Esentepe rekreasyon alanının 1’nci etabının vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından, 2’nciEtapta başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İçerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kamelyalar, barbeküler ve dinlenme alanlarından oluşacak olan, projenin 2’nci etabında ise başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. 2’nci etabında tamamlanmasıyla birlikte Esentepe vatandaşlar için keyifli bir sosyal yaşam alanı ve cazibe merkezi olacak.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.