SON DAKİKA
hava
Google News

İL MÜFTÜSÜ FAKİRULLAHOĞLU’NDAN KUR’AN KURSU’NA ZİYARET

Son Güncelleme :

25 Eylül 2024 - 10:21

/ 69 views kez okundu.
reklam
İL MÜFTÜSÜ FAKİRULLAHOĞLU’NDAN KUR’AN KURSU’NA ZİYARET
reklam

Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Müftü Yardımcısı Gülay Demirci ile birlikte Yeni Mahalle Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Müftü Yardımcısı Gülay Demirci ile birlikte Yeni Mahalle Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Yeni Mahalle’de bulunan 4-6 yaş grubu Kur’an kursunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Müftü Fakirullahoğlu, çocuklarla resim yaparak onlara zaman ayırdı ve geleceğin nesillerine Kur’an eğitiminin önemini vurguladı. Ziyaretin ardından Fakirullahoğlu, Yeni Mahalle’deki ihtiyaç odaklı Kur’an kursunda eğitim gören kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Kurslara katıldıkları için kendilerine teşekkür eden müftü, Kur’an kursu yöneticisi Dr. Hatice Kübra Cantekin, Vildan Öz ile kurs öğreticilerinden kurs hakkında bilgiler aldı. Müftü Fakirullahoğlu, bu değerli hizmetlerinden dolayı tüm hocalara teşekkür ederek, “Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi ve kurstan ayrıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.