SON DAKİKA
hava
Google News

MÜFTÜ FAKİRULLAHOĞLU FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Son Güncelleme :

28 Eylül 2024 - 9:43

/ 71 views kez okundu.
reklam
MÜFTÜ FAKİRULLAHOĞLU FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI
reklam

Erzincan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okul programı düzenlendi. Düzenlenen programa Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’da katıldı.

Erzincan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okul programı düzenlendi. Düzenlenen programa Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’da katıldı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Salih Karatepe tarafından hazırlanan programın konuşmacı konuğu İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu idi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşması, sinevizyon gösterisi ve günün anlam ve önemine binaen şiirler okundu. İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu tarafından Peygamber Efendimizin yeryüzüne teşrifinin 1453. Yıl dönümü münasebetiyle “Peygamberimizin Örnek Ahlakı ve Gençlere Verdiği Değer”  konulu konferans verildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.