SON DAKİKA
hava
Google News

MHP ERZİNCAN, ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ İÇİN HELVA DAĞITTI

Son Güncelleme :

28 Eylül 2024 - 11:24

/ 56 views kez okundu.
reklam
MHP ERZİNCAN, ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ İÇİN HELVA DAĞITTI
reklam

Geçtiğimiz günlerde İstabul’un Ümraniye ilçesinde vurularak Şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz için Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığı tarafından Terzi Baba Mezarlığında helva dağıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde İstabul’un Ümraniye ilçesinde vurularak Şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz için Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığı tarafından Terzi Baba Mezarlığında helva dağıtıldı. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Merkez İlçe Başkanı Erdem Çakırbay, KAÇEP Başkanı Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, parti yöneticileri katıldı. Ziyaretçilere dağıtılan helvalarla birlikte Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’a dualar edildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.