SON DAKİKA
hava
Google News

KEMALİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

01 Ekim 2024 - 11:52

/ 77 views kez okundu.
reklam
KEMALİYE BELEDİYESİ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
reklam

Kemaliye Belediyesi, ilçeyi daha düzenli ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.

Kemaliye Belediyesi, ilçeyi daha düzenli ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kemaliye Belediye personelleri, Dörtyolağzı Mahallesi Otopark Meydanı park yerlerini belirledi. Bu süreçte emeği geçen tüm personellere teşekkür eden Belediye Başkanı Erdem Atmaca sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kemaliye’mizi daha yaşanabilir ve düzenli hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin değerli personelleri ile birlikte Dörtyolağzı Mahallesi Otopark Meydanı park yerlerinin belirlenmesini ve halkımızın kullanımına sunulmasını sağlıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hep birlikte, Kemaliye’miz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.