SON DAKİKA
hava
Google News

BAŞKAN ŞİRECİ: “YAŞLILARIMIZ, HER BİRİMİZİN HAYATINDA ÖNEMLİ İZLER BIRAKMIŞ, SÜREKLİ YANIMIZDA OLAN VE BİZE HAYATI ÖĞRETEN KİŞİLERDİR”

Son Güncelleme :

03 Ekim 2024 - 11:45

/ 94 views kez okundu.
reklam
BAŞKAN ŞİRECİ: “YAŞLILARIMIZ, HER BİRİMİZİN HAYATINDA ÖNEMLİ İZLER BIRAKMIŞ, SÜREKLİ YANIMIZDA OLAN VE BİZE HAYATI ÖĞRETEN KİŞİLERDİR”
reklam

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şireci, yaşlıların toplumun en değerli bireyleri olduğunu ve onların deneyimlerinin gelecek nesillere büyük katkı sağladığını ifade etti.

Şireci, “Yaşlılarımız, her birimizin hayatında önemli izler bırakmış, sürekli yanımızda olan ve bize hayatı öğreten kişilerdir. Onlara sahip çıkmak, onlara değer vermek, bizlerin en önemli sorumluluklarından biridir. Yaşlılar Haftası, onları hatırlamak ve onlara olan sevgimizi dile getirmek için mükemmel bir fırsattır.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Şireci, ayrıca yaşlıların sosyal hayatta daha aktif olabilmesi için çeşitli projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, yerel yönetimlerin bu konuda üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirme kararlılığında olduğunu vurguladı. Şireci, toplum olarak yaşlılara karşı olan sorumluluklarımızı unutmamamız gerektiğinin altını çizdi.

Mesajını tamamlayan Mehmet Cavit Şireci, tüm yaşlıların haftasını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam geçirmelerini diledi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.