SON DAKİKA
hava
Google News

MENGÜCEK GAZİ YURDU’NDA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Son Güncelleme :

05 Ekim 2024 - 11:13

/ 63 views kez okundu.
reklam
MENGÜCEK GAZİ YURDU’NDA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
reklam

Mengücek Gazi Öğrenci Yurdu’nda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

Mengücek Gazi Öğrenci Yurdu’nda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, yurt bahçesinde yaşayan hayvan dostlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmenin önemine dikkat çekerek, öğrenciler tarafından hayvanlar beslendi ve sıcak yuvalar inşa edildi.

Mengücek Gazi Yurt Müdürlüğü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik, öğrencilere hayvan haklarının korunması ve hayvan refahının artırılmasının önemini aşılamak amacıyla düzenlendi. 10 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, yurt bahçesinde yaşamını sürdüren köpek ve kediler için mama temin edildi ve onlara daha rahat bir yaşam sunmak adına kulübeler yapıldı.

Ayrıca, öğrenciler kendi tasarladıkları kuş evlerini yurdun farklı noktalarına asarak doğadaki hayvan dostlarımız için daha yaşanabilir bir ortam sağladılar. Etkinlik boyunca öğrenciler hem hayvanlarla vakit geçirdiler hem de keyifli anlar yaşadılar. Etkinlik sonunda alınan geri bildirimlerde öğrenciler, hayvanlarla daha fazla proje üretme arzularını dile getirdiler.

Bu etkinlik, öğrencilerin hayvan sevgisini pekiştirdi ve topluma karşı sorumluluk bilincini artırdı. Hayvanların da dünya ekosisteminin bir parçası olduğu ve onlara karşı duyarlı olmamız gerektiği farkındalığı oluşturuldu. Öğrenciler, hayvan hakları ile ilgili gelecek projelerde de aktif olarak yer alma isteğiyle geri bildirimlerde bulundular.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.