SON DAKİKA
hava
Google News

REFAHİYE’DE “7’DEN 70’E TRAFİK EĞİTİMİ”

Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 10:27

/ 70 views kez okundu.
reklam
REFAHİYE’DE “7’DEN 70’E TRAFİK EĞİTİMİ”
reklam

Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personelince, “7’den 70’e Trafik Eğitimi” projesi kapsamında her yaş grubundan vatandaşlara trafik yönünden bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı.

Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personelince, “7’den 70’e Trafik Eğitimi” projesi kapsamında her yaş grubundan vatandaşlara trafik yönünden bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında; Aysel Altun Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinlerine yönelik; Yaya/Okul geçitleri kullanımı,  Bisiklet kullanırken uyulması gereken kurallar, Genel trafik kuralları, Karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, Güvenli geçiş noktaları, Karşıdan karşıya geçerken ve gece yolda yürürken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.