SON DAKİKA
hava
Google News

SİVAS’TA ÇALINDI, ERZİNCAN’DA BULUNDU

Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 11:11

/ 305 views kez okundu.
reklam
SİVAS’TA ÇALINDI, ERZİNCAN’DA BULUNDU
reklam

27 Eylül 2024 tarihinde Sivas’ın Zara ilçesinin Aluçlubel köyünde çalınan büyükbaş hayvanlar, Erzincan’da bulundu.

27 Eylül 2024 tarihinde Sivas’ın Zara ilçesinin Aluçlubel köyünde çalınan büyükbaş hayvanlar, Erzincan’da bulundu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, 5 adet büyükbaş hayvanın Erzincan’a getirildiği tespit edildi. Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Dedektifleri JASAT’lar tarafından yapılan istihbari ve saha araştırması neticesinde; Sivas’tan çalınan 5 adet hayvanın Erzincan’da ikamet eden 28 yaşındaki E.D. ve tüccarlık yapan 41 yaşındaki H.B. isimli şahıslara satıldığı tespit edildi. Yapılan operasyon sonucunda 4 adet büyükbaş hayvan ele geçirilerek 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 1 adet hayvanın ise Bayburt’ta ikamet eden G.K. isimli şahsa satıldığı tespit edildi.

Hayvan hırsızlığı olayını gerçekleştiren, aracılık eden ve hırsızlık malını satın alan şüpheliler H.B., E.D. ve G.K. hakkında adli tahkikat başlatıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.