SON DAKİKA
hava
Google News

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 11:17

/ 69 views kez okundu.
reklam
ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
reklam

Erzincan’da düzenlenen söyleşide, öğrenciler Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’tan tecrübelerini dinledi ve sorularını sordu.

Erzincan’da düzenlenen söyleşide, öğrenciler Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’tan tecrübelerini dinledi ve sorularını sordu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çöpür, Erzincan Piri Sami Yurt Müdürlüğü’nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte, üniversite yaşantısına dair sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

Rektör Kızıltoprak’tan Öğrencilere Tecrübeler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini öğrencilerle paylaştı. Üniversite hayatında karşılaşılan problemler üzerinde durulurken, çözüm yolları öğrencilere aktarıldı. Öğrenciler, söyleşiye katılarak merak ettikleri soruları sorma imkânı buldu.

Toplamda 102 öğrencinin katılım sağladığı söyleşi, öğrencilerin geleceğe dair önemli tecrübeler edinmesine katkı sundu. Ayrıca, bu etkinliğin öğrencilerin ileride düzenlenecek diğer programlara olan ilgilerini de artırdığı gözlemlendi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.