SON DAKİKA
hava
Google News

HIZ SINIRINI AŞIP O ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞINCA CEZAYI YEDİ

Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 11:22

/ 96 views kez okundu.
reklam
HIZ SINIRINI AŞIP O ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞINCA CEZAYI YEDİ
reklam

Erzincan’da bir şahıs, Halit Paşa Caddesi’nde motosikleti ile hız sınırını aşıp daha sonra bu anları sosyal medyada paylaştı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü o paylaşımı görünce hız sınırını aşan şahsı affetmedi.

Erzincan’da bir şahıs, Halit Paşa Caddesi’nde motosikleti ile hız sınırını aşıp daha sonra bu anları sosyal medyada paylaştı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü o paylaşımı görünce hız sınırını aşan şahsı affetmedi. 173 km hızla gittiği anları kayıt altına alan şahıs, Halit Paşa Caddesi Erzincan Emniyet Müdürlüğü önünden motosikletle geçerken Emniyet Müdürlüğünü de göstererek hız yapmaya devam etti. Sosyal medya hesaplarında kaydettiği bu anları paylaşım yapan şahıs Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucunda tespit edildi ve şahsa; Karayolları Trafik Kanunu “Yönetmelikte belirtilen hız sınırlarını %50’den fazla aşmak” maddesi gereğince 6439 TL İdari Para Cezası uygulandı ayrıca Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan şahıs hakkında Çarşı Polis Merkezi Amirliğince adli tahkikata başlanıldı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “İlimizin huzur ve güven ortamının korunması için her daim görevimizin başındayız.” denildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.