SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN POLİSİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Son Güncelleme :

18 Ekim 2024 - 12:19

/ 65 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN POLİSİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri;  KYK yurtlarında görev yapan Özel Güvenlik Görevlilerine bilgilendirme yaptı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri;  KYK yurtlarında görev yapan Özel Güvenlik Görevlilerine bilgilendirme yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü koordinesinde; Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği uzman personelince; 2024-2025 Akademik yılının başlamasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında görev yapan Özel Güvenlik Görevlilerine yönelik olarak; Özel Güvenlik Hukuku, Kaan Uygulaması, Genel Kollukla İlişkiler ve Güvenlik Farkındalığı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.