SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN POLİSİNDEN GÜVENLİ OKUL UYGULAMALARI

Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 14:37

/ 72 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN POLİSİNDEN GÜVENLİ OKUL UYGULAMALARI
reklam

Erzincan Polisi öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla okul çevrelerinde güvenli okul uygulamaları gerçekleştiriyor.

Erzincan Polisi öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla okul çevrelerinde güvenli okul uygulamaları gerçekleştiriyor. Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde; Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve çevrelerinde okulla ilgisi olmayan şahısları okul çevresinden uzaklaştırmak, okul ve çevresinde faaliyet gösteren iş yerlerinin denetimlerini yaparak çocuk ve gençlerin güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla uygulama gerçekleştirildi. Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Güvenli bir eğitim ortamı için uygulamalarımız devam edecektir.” denildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.