SON DAKİKA
hava
Google News

AK PARTİ KEMAH 8. OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 13:20

/ 49 views kez okundu.
reklam
AK PARTİ KEMAH 8. OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI
reklam

Ak Parti’nin ilçe kongreleri devam ediyor. Ak Parti Kemah 8. İlçe kongresi halkın yoğun katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Ak Parti’nin ilçe kongreleri devam ediyor. Ak Parti Kemah 8. İlçe kongresi halkın yoğun katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Kongreye; Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Bölge Koordinatörü Zeynep Gül Yılmaz, MKYK Üyesi Burhan Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ak Parti İl Başkanı Alpay Kabadayı ve vatandaşlar katıldı. Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Karaman; “Bugün kardeşliğin, hoşgörünün ve birliğin şehri Erzincan’ın, tarihi ve kültürel zenginliğiyle ön plana çıkan Kemah ilçemizde; AK Parti 8. İlçe Kongremizi halkımızın yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kongremizde güven tazeleyen İlçe Başkanımız Sayın Şenol Karacan’ı ve yönetimini tebrik ediyor, Kemah’a ve Erzincan’a hizmet yolunda başarılarının devamını diliyorum. Bu kutlu yolda bugüne kadar emek veren tüm dava arkadaşlarımıza minnettarız. Kongremize katılarak bizlere destek ve güç veren tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İlçe kongremizin Kemah’ımıza, Erzincan’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.