SON DAKİKA
hava
Google News

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” PROJESİ İLE ÖĞRENCİLERE KURSLAR VERİLİYOR

Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 13:22

/ 53 views kez okundu.
reklam
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” PROJESİ İLE ÖĞRENCİLERE KURSLAR VERİLİYOR
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri “Biz Büyük Bir Aileyiz” projesi kapsamında 75. Yıl Bayrak Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri “Biz Büyük Bir Aileyiz” projesi kapsamında 75. Yıl Bayrak Ortaokul öğrencilerini ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Biz Büyük Bir Aileyiz” projesi kapsamında 75. Yıl Bayrak Ortaokul öğrencilerine yönelik; çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak vakitlerini onları geliştirecek etkinliklerle geçirmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla, Masa Tenisi kursu açıldı. Okulu ziyaret eden polisler öğrencilerle masa tenisi oynayıp ayrıca öğrencilerin kurslarda ihtiyaç duyacakları malzemeleri hediye ettiler.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.