SON DAKİKA
hava
Google News

FORMULAZ’IN GELENEKSEL TAHTA ARABALARI ERGAN’DA YARIŞTI

Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 13:37

/ 79 views kez okundu.
reklam
FORMULAZ’IN GELENEKSEL TAHTA ARABALARI ERGAN’DA YARIŞTI
reklam

Rize’de geleneksel hale gelen Formulaz yarışları ilk kez Rize dışında bir ilde yapıldı. Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi “Arabam tahtadan, inerim Ergan’dan” formulaz yarışına ev sahipliği yaptı.

Rize’de geleneksel hale gelen Formulaz yarışları ilk kez Rize dışında bir ilde yapıldı. Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi “Arabam tahtadan, inerim Ergan’dan” formulaz yarışına ev sahipliği yaptı. Ergan Dağı’nda düzenlenen Formulaz Erzincan yarışlarının startı; Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Rize ili Tunca Belediye Başkanı Ramazan Topçu, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çöpür, Formulaz Dernek Başkanı Murat Gül tarafından verildi. Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin kış sporlarının en önemli merkezlerinden biri olduğunu, yapılan yatırım ve çalışmalar sonucunda kış sporları dışında da ulusal ve uluslararası pek çok etkinliğe ve organizasyona ev sahipliği yapan ve her mevsim insanların ziyaret edebildiği bir merkez haline getirildiğini belirten Valimiz Aydoğdu, “Formulaz Rize’ye has Rize’yle özdeşleşmiş ve Rizeli kardeşlerimizin tamamen ahşap araçlarla yaptıkları bir sportif faaliyet. Ama çok değerli Rize Valimiz Sayın İhsan Selim Baydaş’ın destekleriyle ilk defa Rize ili dışında Erzincan’da yapılıyor. Huzurlarınızda Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Rize’den gelen misafirlerimizi, sporcularımızı Erzincan’da ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, yarışların kazasız belasız ve keyif alacağımız güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Sporun ve dostluğun buluştuğu bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde destekleri ve katkısı bulunan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.