SON DAKİKA
hava
Google News

VERGİ REKORTMENLERİ, ALAATTİN TUNCAY VERGİ VE ÖZEL ÖDÜL TÖRENİ’NDE ONURLANDIRILDI

Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 18:03

/ 24 views kez okundu.
reklam
VERGİ REKORTMENLERİ, ALAATTİN TUNCAY VERGİ VE ÖZEL ÖDÜL TÖRENİ’NDE ONURLANDIRILDI
reklam

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası açılış programı kapsamında, Alaattin Tuncay Vergi ve Özel Ödülleri Töreni düzenlendi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası açılış programı kapsamında, Alaattin Tuncay Vergi ve Özel Ödülleri Töreni düzenlendi. Düzenlenen programa, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Dekanı ve Merhum Başbakan Yıldırım Akbulut’un kızı Prof. Dr. Çiğdem Kırca, Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, Siyasi Parti İl Başkanları, STK Başkanları, protokol üyeleri ve iş insanları katıldı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından ödül ve plaketler takdim edildi. Ayrıca Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Erzincan Ata Tepe görselinin olduğu bir tablo hediye etti. Başkan Hisarcıklıoğlu verilen bu anlamlı hediye için teşekkür ettiğini dile getirdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.