SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ AYDOĞDU YENİ YAPILACAK OLAN BAKIM MERKEZİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 12:42

/ 54 views kez okundu.
reklam
VALİ AYDOĞDU YENİ YAPILACAK OLAN BAKIM MERKEZİNİN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
reklam

Erzincan’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı yeni bir Gündüzlü Bakım Merkezi yapılacak. Vali Hamza Aydoğdu, bakım merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Erzincan’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı yeni bir Gündüzlü Bakım Merkezi yapılacak. Vali Hamza Aydoğdu, bakım merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, yapılacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Gündüzlü Bakım Merkezinin yapılacağı alanı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Yapılacak olan bakım merkezi ile; Engelli bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve rehabilitasyon faaliyetlerinin yapılacağı aynı zaman da yaşlıların da yine kültürel, sanatsal, hobi bahçeleri gibi etkinliklerle faaliyet gerçekleştirebileceği çok amaçlı bir Gündüzlü Bakım Merkezi Erzincan’a kazandırılacak.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.