SON DAKİKA
hava
Google News

REKTÖR LEVENT YÖK TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 12:44

/ 39 views kez okundu.
reklam
REKTÖR LEVENT YÖK TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI
reklam

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından tertip edilen “2030’a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonuna Dair Üniversiteler ile Bölgesel Toplantılar” Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Rektör Akın Levent’te katıldı.

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından tertip edilen “2030’a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonuna Dair Üniversiteler ile Bölgesel Toplantılar” Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Rektör Akın Levent’te katıldı. Toplantıya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve 37 üniversitenin rektörü katıldı. Toplantıda yükseköğretime erişimde ücret politikaları belirlenmesi, yeni eğitim teknolojileri ile geleneksel eğitimin dengelenmesi, kalite güvencesi ve küresel rekabet, akademik motivasyon ve bilimsel üretkenlik, değişen demografik yapı ve üniversiteye erişim talebi, istihdama duyarlı programlar, sürdürülebilirlik, uluslararasılaşma ve üniversite işbirlikleri gibi konular görüşüldü.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.