SON DAKİKA
hava
Google News

MÜDÜR TEKİN GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 12:46

/ 43 views kez okundu.
reklam
MÜDÜR TEKİN GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
reklam

Erzincan İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, denetimlerini sürdürüyor. Müdür Tekin, Tıbbı Sekreterler ile genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, denetimlerini sürdürüyor. Müdür Tekin, Tıbbı Sekreterler ile genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin Başkanlığında; Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Murat Dağlar’ın katılımıyla hastanede görev yapan Veri Hazırlama Kontrol işletmeni personelleri ve Tıbbi Sekreterler ile genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda istek ve önerilerini dinleyen İl Sağlık Müdürü, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.