SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN PAZARCILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN AKSUN’A ZİYARET

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 15:42

/ 68 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN PAZARCILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN AKSUN’A ZİYARET
reklam

Erzincan Pazarcılar Derneği Başkanı Cüneyt Demir ve beraberindeki heyet Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a ziyarette bulundu.

Erzincan Pazarcılar Derneği Başkanı Cüneyt Demir ve beraberindeki heyet Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Bekir Aksun ziyarette; “Erzincan Belediyesi olarak “Üretken Belediyecilik” anlayışı ile pazarcılarımızı ve vatandaşlarımızı daha rahat alanlarda buluşturmak için üzerimize düşen bütün çalışmaları büyük bir memnuniyetle yerine getirmeye devam ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Pazarcılar Derneği Başkanımız Sayın Demir ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.