SON DAKİKA
hava
Google News

MİLLETVEKİLİ KARAMAN’DAN ANKARA’DAKİ SALDIRIYA SERT KINAMA

Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 15:41

/ 56 views kez okundu.
reklam
MİLLETVEKİLİ KARAMAN’DAN ANKARA’DAKİ SALDIRIYA SERT KINAMA
reklam

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ankara Kahramankazan’da gerçekleşen terör saldırısını lanetleyerek, bu alçak eylemin toplumsal barış ve huzuru hedef aldığını ifade etti. Karaman, terörün hiçbir biçimde kabul edilemeyeceğini belirtti.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ankara Kahramankazan’da gerçekleşen terör saldırısını lanetleyerek, bu alçak eylemin toplumsal barış ve huzuru hedef aldığını ifade etti. Karaman, terörün hiçbir biçimde kabul edilemeyeceğini belirtti. Milletvekili Karaman, yaptığı açıklamada, “Bu menfur saldırı, yalnızca birkaç masum insanın canına kastetmekle kalmayıp, tüm ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelmiş bir tehdittir. Terör, insanlığa karşı işlenmiş en büyük suçlardan biridir ve bunu hiçbir ideoloji meşrulaştıramaz. Bugün daha fazla dayanışma ve birlik olma zamanıdır” ifadelerini kullandı.

ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI

Karaman, teröre karşı atılacak adımların yalnızca devlet otoritesi tarafından değil, toplumun her kesiminden desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Farklı görüşlere sahip olabiliriz, ancak terör karşısında duruşumuzda ortaklaşmalıyız. Bugün el birliğiyle, sağduyu ile hareket etme zamanıdır. Bu tür saldırılara karşı en güçlü yanıtı vermek, hepimizin görevidir” diye konuştu.

ŞEHİTLERE RAHMET, YARALILARA ŞİFA DİLEĞİ

Son olarak, Süleyman Karaman, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. AK Parti olarak, her zaman halkımızın yanında olacağız ve terörle mücadelenin en ön safında yer alacağız. Güvenli bir geleceği birlikte inşa edeceğiz” diyerek, topluma sağduyu ve birlik çağrısında bulundu.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.